Guest number five in the new series of podcasts by actor Marcel Musters about the women in his life is none other than Sasha Dees. Sasha once again turns out to be an engaging storyteller who has succeeded in building a meaningful life with modest means – keep your fixed costs low – by only working on exciting projects with people she likes. That sounds easy, but it is by no means. Because actually Dees works cannon hard but it never feels like a burden to her.
[…] You can also first find out what you like and try to pay the rent with it. That’s exactly what Sasha Dees did. She has a diploma in blind typing and that was the most important piece of paper that the Zeeland globetrotter/theatre-film producer/curator ever obtained. But with an innate curiosity and tremendous organizational talent, she lived and worked in New York for 20 years. It was there that she met Marcel for the first time. […]”
This podcast is in Dutch!

Gast nummer vijf in de nieuwe serie podcasts van acteur Marcel Musters over de vrouwen in zijn leven is niemand minder dan Sasha Dees. Sasha blijkt wederom een smakelijk verteller die erin is geslaagd met bescheiden middelen – hou je vaste lasten laag- een betekenisvol leven op te bouwen door met fijne mensen goede dingen maken. Dat klinkt makkelijk maar is het allerminst. Want eigenlijk werkt Dees kannonenhard maar voelt het voor haar nooit als een last.

“[…] Je kunt ook eerst uitvinden wat je leuk vindt en proberen daarmee de huur te betalen. Precies dat heeft Sasha Dees gedaan. Ze heeft een diploma blindtypen en dat was het belangrijkste papiertje dat de Zeeuwse globetrotter/theater-filmproducent/curator ooit heeft gehaald. Maar met een aangeboren nieuwsgierigheid en een enorm organisatietalent woonde en werkte ze 20 jaar lang in New York. Daar ontmoette ze Marcel voor het eerst. […]”

De aflevering beluisteren doet u hier:

Open.spotify.com/episode/7kIKYBTsnMTzInTN9UU3BP

En Sasha’s boek kopen kan natuurlijk ook:

Shop.trendbeheer.com/product/sasha-dees-entangled-species/